Doorgaan naar inhoud
🌞 Vakantiegeld deals: Tot en met 30 juni > 💸
🌞 Vakantiegeld deals: Tot en met 30 juni > 💸

Wijn blogs | Mijn-wijnkoelkast

RSS
 • Hoeveel verbruikt een wijnkoelkast?
  mei 19, 2022

  Hoeveel verbruikt een wijnkoelkast?

  Een blog met een overzicht met alle informatie over de energielabels die bij een wijnkoelkast geleverd worden. Informatie over de vernieuwde energielabels per maart 2021. Alle informatie over stroomverbruik van een wijnkoelkast.
  Nu lezen
 • Hoe moet een wijnkoelkast worden aangesloten?
  mei 1, 2022

  Hoe moet een wijnkoelkast worden aangesloten?

  Een wijnkoelkast is een luxe premium product wat moet worden voorzien van elektriciteit. Het aansluiten van de wijnkoelkast op het stroomnet moet met aandacht worden gedaan. We vinden het daarom belangrijk dat u weet hoe een wijnkoelkast correct kan worden...

  Nu lezen
 • Wijn hoeveel graden Op welke temperatuur drink je wijn
  juli 22, 2021

  Wat is de ideale temperatuur om wijn te drinken?

  Het wordt onder de wijndrinkers steeds meer bekend dat het ontdekken van de ideale drinktemperatuur bepalend is om de smaak van de wijn optimaal tot zijn recht te laten komen. Maar wat zijn nu de ideale drinktemperaturen van de wijn...

  Nu lezen
 • Voordelen van een wijnkoelkast - Waarom een wijnkoelkast - Wijnklimaatkast kopen waarom
  juli 22, 2021

  7 voordelen van een wijnkoelkast

  Waarom zou je kiezen voor het aanschaffen van een wijnkoelkast? Wij leggen dat maar al te graag uit in deze blog. In deze blog komen dan ook 5 voordelen van een wijnkoelkast naar voren ten opzichte van bijvoorbeeld een koelkast, berging of kelder.
  Nu lezen
 • Beste manier om wijn te bewaren - hoe moet je wijn bewaren
  mei 25, 2020

  Wijn bewaren, op welke manier kan dat het beste gedaan worden?

  Het kan wellicht wel eens bij u voorkomen, u heeft een mooie fles wijn gekregen of gekocht... En dan? Hoe kunt u deze fles wijn nou het beste bewaren? Is dit staand of liggend en in een donkere óf toch een lichte ruimte? In deze blog bespreken wij enkele tips voor het bewaren van de wijn.

  Nu lezen
 • Hoelang kan ik wijn bewaren?
  mei 23, 2020

  Hoelang kun je wijn bewaren?

  Het is u wellicht wel eens gebeurd, u heeft genoten van een heerlijke fles wijn samen met familie of vrienden, maar de fles wijn is nog niet helemaal op. U zet de fles wijn terug in de koelkast om op een ander tijdstip op te drinken. Maar hoelang kunt u deze wijn bewaren in de koelkast zonder dat de kwaliteit ervan achteruit gaat? In deze blog vertellen wij u graag meer over de houdbaarheid van een dichte en geopende fles wijn.

  Nu lezen