Doorgaan naar inhoud
🌞 Vakantiegeld deals: Tot en met 30 juni > 💸
🌞 Vakantiegeld deals: Tot en met 30 juni > 💸

Over ons

Welkom bij Mijn-Wijnkoelkast!

Wij zijn Siem en Sven, 2 vrienden van jongs af aan die dol zijn op genot, kwaliteit en gezelligheid. Daarnaast zijn wij al jaren fan van wijnkoelkasten en uiteraard dol op alles wat te maken heeft met wijn. Dit is voor ons dan ook de reden geweest om een aantal jaar geleden te starten met Mijn-Wijnkoelkast. Na het succes van Mijn-Wijnkoelkast hebben wij sinds begin 2022 een nieuwe webshop erbij, namelijk Mijn-Barbeque. Op deze website verkopen wij onder andere barbecues en bbq accessoires.  

Siem en Sven Mijn-Wijnkoelkast

Op onze websites vindt u veel premium merken. Deze merken zijn veel bezig met duurzaamheid. Wat voor ons het belangrijkste is, is dat deze premium merken een uitmuntende service en garantie hebben. 

Dit is iets wat bij ons heel hoog in het vaandel staat. Tegenwoordig ben je bij bedrijven vaak een nummer en geen klant meer. Het kopen van wijnkoelkasten (en dus ook bbq's) en allerlei artikelen die te maken hebben met wijn, moet toch een feestje zijn vindt u ook niet? Mijn-Wijnkoelkast is een online webshop, maar wel een online webshop met hele persoonlijke service. 

Deze persoonlijke service is terug te vinden in onze chatfunctie, telefoon of e-mail waarin u altijd direct met Siem, Sven of één van onze vaste medewerkers in contact kunt komen. Wij gaan op een persoonlijke manier graag samen met u op zoek naar de ideale wijnkoelkast voor uw droomkeuken!

Maar waarom dan een online winkel? De keuze hiervoor heeft meerdere redenen. Een echte fysieke winkel brengt veel kosten met zich mee, waaronder huur, energie, opslag etc. Deze kosten worden vaak doorberekend aan de klant. Wij besparen dit geld liever en steken dit in het aanbod voor u. Dit doen wij onder andere met leuke win-acties, kortingen of het ontwikkelen van nieuwe producten, wat allemaal te volgen is via onze Mijn-Wijnkoelkast Instagram pagina!

Mijn-Wijnkoelkast, de plek waar klanten fans worden! 

Veel plezier op onze website. 

Bij alles wat wij doen, staan uw wensen en behoeften centraal. Wij streven dan ook absoluut naar een 100% tevredenheid voor onze klanten. Schroom dan ook zeker niet om contact met ons op te nemen bij ontevredenheid of onduidelijkheid. Daarnaast staan wij altijd klaar om u te voorzien van wat gratis tips en advies op het gebied van wijn, wijnkoelkasten en wijnaccessoires!

Sven de Kroon & Siem Veelenturf Mijn-Wijnkoelkast eigenaar

Bereikbaarheid

Mocht u vragen hebben of meer informatie over onze service of producten willen ontvangen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen;

Telefoon: 085 - 00 41 080
E-mail: info@mijn-wijnkoelkast.nl
Adres: Horstlaan 24, 2411 WE Bodegraven, Nederland (Geen bezoekadres)
Openingstijden: Ma – Za 09:00 – 20:00 uur, Zo 12:00 - 17:00
KVK-nummer: 86243381
Btw-nummer: NL863907568B01
IBAN: NL62 KNAB 0402 3966 93

 

Logo Mijn-wijnkoelkast