Doorgaan naar inhoud

| Verzending

Op deze pagina vindt u meer informatie over de verzendwijze, de verzendkosten en de levertijd bij Mijn-Wijnkoelkast.

Verzendwijze 

Alle wijnkoelkasten versturen wij via een speciaal bezorgingsteam die de kwaliteit van de wijnkoelkasten zullen waarborgen. Op deze manier proberen wij eventuele schades te voorkomen en ervoor te zorgen dat de wijnkoelkasten 100% de kwaliteit zullen bevatten die wij nastreven. Zij leveren 5 dagen per week (geen weekend, alleen mogelijk na eventueel overleg). Voor ontvangst van de wijnkoelkasten is een handtekening vereist, zodat wij zeker weten dat de koelkast op de juiste bestemming is afgeleverd. Wij vragen u dan ook om ervoor te zorgen dat altijd minimaal één persoon aanwezig zal zijn op het bezorgadres. Wij zullen u van te voren altijd op de hoogte houden via een mail, sms of Whatsapp bericht over het bezorg tijdsblok van uw bestelling. Vervolgens zult u op de dag zelf altijd nog een extra bericht ontvangen voor een nauwkeurige bezorgtijd. Op deze manier weet u altijd wanneer de wijnkoelkast bezorgd zal worden en kunt u ervoor zorgen dat er minimaal één persoon aanwezig zal zijn op het bezorgadres om uw bestelling te ontvangen en te ondertekenen.

Onze overige producten, zoals de Beaujolais Rose wijn en de wijnaccessoires, worden verstuurd via PostNL. Bij de verzending van deze producten zult u zodra de bestelling verzonden is van ons via de mail een Track & Trace code ontvangen. Via deze Track & Trace code kunt u uw bestelling volgen. Op deze manier kunt u zien wanneer de bestelling bezorgt zal gaan worden en wanneer u dus het product kunt verwachten.

Verzendkosten

Binnen Nederland, België en Luxemburg bieden wij gratis verzending aan bij alle wijnkoelkasten. Ook bij de wijnen bieden wij gratis verzending aan. Wij vinden een goede en deskundige service enorm belangrijk, en een gratis verzending draagt hier volgens ons aan bij. Bij de overige producten bieden wij een gratis verzending aan bij bestellingen boven de €25,00. Onder de €25,00 bedragen de verzendkosten €6,95. 

De standaard verzendkosten voor de wijnkoelkasten die naar de overige landen binnen Europa verzonden moeten worden, bedragen €70. 

Levertijd

Ons doel is om uw bestelling binnen 5 werkdagen te bezorgen. Dit wordt in principe in 99% van de gevallen altijd behaald. Wij kunnen echter niet 100% garanderen dat dit altijd gebeurt. Mocht het onverwachts op voorhand toch langer duren dan 5 werkdagen, dan zult u dit altijd van ons te horen krijgen aan de hand van een mail en/of belletje.

Vanwege de huidige Corona samenleving kan het voorkomen dat de levertijden langer zijn dan dat u normaal van ons gewend bent! Alvast onze excuses hiervoor. 

Vragen

Heeft u ondanks alles nog ergens vragen of onduidelijkheden over? Bekijk eens onze veel gestelde vragen pagina of schroom anders niet om contact met ons op te nemen via info@mijn-wijnkoelkast.nl of bel of Whatsapp ons op 085 – 00 41 080. Onze experts van Mijn-Wijnkoelkast staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!