Doorgaan naar inhoud
🌞 Vakantiegeld deals: Tot en met 30 juni > 💸
🌞 Vakantiegeld deals: Tot en met 30 juni > 💸

Verzending

Op deze pagina vindt u meer informatie over de verzendwijze, de verzendkosten en de levertijd bij Mijn-Wijnkoelkast.

Verzendwijze 

Alle wijnkoelkasten versturen wij via een speciaal bezorgingsteam die de kwaliteit van de wijnkoelkasten zullen waarborgen. Dit speciale bezorgingsteam is onze eigen logistieke partner. Op deze manier proberen wij eventuele schades te voorkomen en ervoor te zorgen dat de wijnkoelkasten 100% de kwaliteit zullen bevatten die wij nastreven. Zij leveren 7 dagen per week, dus ook in het weekend bezorgen is geen enkel probleem. Onze logistieke partner neemt telefonisch contact met u op voor het maken van een bezorgafspraak. Wij kiezen hiervoor omdat wij zo weten dat er altijd iemand aanwezig is voor ontvangst (het is dus nooit een loze rit). Daarnaast vinden wij de voorkeur van u als klant ook van groot belang en bij het maken van een bezorgafspraak geeft u zelf aan wanneer het u uitkomt. U ontvangt vanuit ons ook altijd nog een e-mail met een aantal aandachtspunten die van belang zijn bij de bezorging van de wijnkoelkast. We vragen u dan ook om deze aandachtig door te lezen. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening waarborgen.

Onze wijnaccessoires, worden verstuurd via PostNL. Bij de verzending van deze producten zult u zodra de bestelling verzonden is van ons via de mail een Track & Trace code ontvangen. Via deze Track & Trace code kunt u uw bestelling volgen. Op deze manier kunt u zien wanneer de bestelling bezorgt zal gaan worden en wanneer u dus het product kunt verwachten.

Verzendkosten

Binnen Nederland, België en Luxemburg bieden wij gratis verzending aan bij alle wijnkoelkasten. Wij vinden een goede en deskundige service belangrijk, en een gratis verzending draagt hier volgens ons aan bij. Bij de overige producten bieden wij een gratis verzending aan bij bestellingen boven de €50,00. Onder de €50,00 bedragen de verzendkosten €6,95. 

De standaard verzendkosten voor de wijnkoelkasten die naar de overige landen binnen Europa verzonden moeten worden, bedragen rond de €250. Dit wordt per land berekend, vraag hiervoor naar de opties.

Levertijd

Ons doel is om uw bestelling binnen 5 werkdagen te bezorgen. Dit wordt in principe in 99% van de gevallen altijd behaald. Wij kunnen echter niet 100% garanderen dat dit altijd gebeurt. Mocht het onverwachts op voorhand toch langer duren dan 5 werkdagen, dan zult u dit altijd van ons te horen krijgen aan de hand van een mail en/of belletje. Uiteraard kunt u bij een bestelling ook altijd zelf aangeven als u de bestelling bijvoorbeeld pas over een aantal weken/maanden nodig heeft. We houden hier dan graag rekening mee en bezorgen dan de bestelling wanneer dit gewenst is.

Vragen

Heeft u ondanks alles nog ergens vragen over of zijn er nog onduidelijkheden? Bekijk eens onze veel gestelde vragen pagina of schroom anders niet om contact met ons op te nemen via info@mijn-wijnkoelkast.nl of bel of Whatsapp ons op 085 – 00 41 080. Onze experts van Mijn-Wijnkoelkast staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!