Doorgaan naar inhoud
🌞 Vakantiegeld deals: Tot en met 30 juni > 💸
🌞 Vakantiegeld deals: Tot en met 30 juni > 💸

Inbouw Service Mijn-Wijnkoelkast

Heeft u een bestaande keuken waar u een wijnkoelkast wilt inbouwen? Of heeft u een andere locatie waar een wijnklimaatkast ingebouwd moet worden? Bij Mijn-Wijnkoelkast zit u goed. Wij hebben namelijk een eigen monteur in dienst die dit voor u kan doen! Lees op deze pagina snel meer over de inbouw service van Mijn-Wijnkoelkast of neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden!Inbouw Service Mijn-Wijnkoelkast

Bij Mijn-Wijnkoelkast bent u op het juiste adres als u graag een wijnkoelkast wilt laten inbouwen in uw keuken. Dit kan zijn het inbouwen van een wijnkast in een bestaande keuken of in een nieuwe keuken. Bij een nieuwe keuken zien wij vaak dat de keukenbouwer dit doet, dus vaak gebeurd dit niet door ons (wij schakelen uiteraard wel graag met uw keukendealer!). Echter bij het inbouwen van een wijnkoelkast in een bestaande keuken, dan kan ons hulp zomaar eens gewenst zijn!

Het inbouwen van een wijnkoelkast in een bestaande keuken is niet iets wat zomaar even gebeurd. Het is van groot belang dat de wijnkoelkast op een correctie manier wordt ingebouwd. Er moet onder andere gedachte worden aan de luchtcirculatie van de wijnkoelkast, de afmetingen van de wijnkoelkast en de plek waar de wijnkast komt te staan en de stroomvoorzieningen. Wordt een wijnklimaatkast op een verkeerde manier ingebouwd, dan kan dit ervoor zorgen dat de levensduur en functionaliteit afneemt. Dit is natuurlijk iets wat wij graag willen voorkomen!

Binnen Mijn-Wijnkoelkast hebben wij een eigen monteur die wijnkoelkasten kan inbouwen in een nieuwe of bestaande keuken/bar. De monteur heeft al jaren lang ervaring met het inbouwen van keukenapparatuur. Wij zijn u dan ook graag van dienst met het inbouwen van een wijnkoelkast in uw keuken of bar!

Interesse in de Inbouw Service van Mijn-Wijnkoelkast?

Heeft u interesse in het laten inbouwen van een wijnkoelkast bij u thuis? Neem dan snel contact met ons op en wij vertellen u graag de mogelijkheden. Nadat wij contact met u hebben gehad over de mogelijkheden komt onze monteur graag een keer bij u langs om de situatie te bekijken. Als wij vervolgens van onze monteur groen licht hebben ontvangen voor het inbouwen van de wijnkoelkast, zullen wij u een aanbod doen. Na het aanbod zullen wij in overleg met u een gepaste datum zoeken en wordt de wijnkast compleet ingebouwd. Alles wordt vervolgens netjes afgewerkt en met het eindresultaat zult u absoluut meer dan tevreden zijn! 

Bent u dus op zoek naar een partij die u kan helpen bij het inmeten, inbouwen en installeren van een wijnkoelkast? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en we bespreken graag de mogelijkheden met u!

LET OP: de inbouw service van Mijn-Wijnkoelkast is voor specifieke regio's in Nederland. De regio's die hieronder vallen zijn Zuid-Holland, Utrecht en een deel van Noord-Holland (steden als Rotterdam, Gouda, Alphen a/d Rijn, Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Zoetermeer en Utrecht).

Neem contact met ons op