Doorgaan naar inhoud
🌞 Vakantiegeld deals: Tot en met 30 juni > 💸
🌞 Vakantiegeld deals: Tot en met 30 juni > 💸

Type wijnkoelkasten

Het kiezen van de juiste wijnkoelkast is niet eenvoudig. Er zijn allerlei soorten en maten wijnkoelkasten beschikbaar in ons assortiment. Aan het hand van het brede assortiment aan wijnkasten zijn wij van mening dat er altijd wel iets tussen zit wat bij u past. Het kiezen van de juiste wijnklimaatkast is onder andere afhankelijk van het type wijnklimaatkast waar u naar op zoek bent. Wij hebben hieronder dan ook enkele verschillende types op een rijtje gezet! 

Onderbouw Wijnkoelkast

Deze wijnkoelkasten zijn ontworpen om onder een aanrecht of bar te worden geïnstalleerd. Ze zijn ideaal voor wie de ruimte optimaal wil benutten en een naadloze integratie met de keuken of bar wenst.

Inbouw Wijnkoelkast

Inbouw wijnkoelkasten zijn perfect voor wie een gestroomlijnde uitstraling in hun keuken of bar wil behouden. Ze worden naadloos geïntegreerd in bestaande kasten of keukenblokken voor een uniforme uitstraling.

Vrijstaande Wijnkoelkast 

Als u flexibiliteit wenst in de plaatsing van uw wijnkoelkast, dan zijn vrijstaande modellen ideaal. Ze kunnen overal worden geplaatst waar er voldoende ruimte is en bieden vaak extra functies zoals regelbare planken en temperatuurzones.

Wijnbewaarkasten

Deze koelkasten zijn ontworpen voor het bewaren van wijn op langere termijn. Ze bieden optimale omstandigheden voor rijping door een stabiele temperatuur en vochtigheidsniveau te handhaven.

Champagne koelkast

Specifiek ontworpen om champagne op de perfecte temperatuur te serveren. Deze koelkasten kunnen de fles snel koelen en op de juiste temperatuur houden voor directe consumptie.

Inbouw Champagnekoelers 

Voor diegenen die een naadloze integratie van hun champagnekoeler in hun keuken of bar willen, zijn inbouw champagnekoelers een uitstekende keuze. Ze passen perfect in uw kasten of keukenbladen voor een strakke uitstraling.

Retro koelkast 

Als u een nostalgische uitstraling in uw interieur wilt brengen, zijn retro koelkasten perfect. Ze combineren klassieke stijl met moderne koelprestaties en zijn een eyecatcher in elke ruimte.

Drawbar 

Een drawbar is een wijnkoeling in de vorm van een lade die in uw keuken wordt ingebouwd. Deze biedt handige en discrete opslag voor uw wijnflessen, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn zonder extra ruimte in beslag te nemen.

 

Staat de wijnkoelkast waarnaar u op zoek bent er niet tussen? Of twijfelt u tussen bepaalde types? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen en wij helpen u graag bij het vinden van de ideale wijnkoelkast!