Doorgaan naar inhoud
NU: 6 Flessen Italiaanse wijn bij je bestelling! ūü§Ć
NU: 6 Flessen Italiaanse wijn bij je bestelling! ūü§Ć

Garantie voorwaarden

Op deze pagina vindt u de garantie voorwaarden van Mijn-Wijnkoelkast.nl.

Service

Bij Mijn-Wijnkoelkast staat service en persoonlijke service hoog in het vaandel. Naast dat wij altijd streven naar een persoonlijke, snelle en toegankelijke service, denken en kijken wij ook graag met u mee naar de mogelijkheden die er zijn. Zo werken wij met verschillende keukendealers in Nederland samen. Naast dat wij u kunnen voorzien van de wijnkoelkast, kunnen wij u ook advies geven in het vinden van de juiste keukendealer. Het ontwikkelen van een nieuwe droomkeuken is niet zomaar iets, en aandacht en professionaliteit hierbij vinden wij een echte must! Wij adviseren u dus ook graag bij het vinden van de juiste keukendealer voor het samenstellen van uw droomkeuken!

Daarnaast bieden wij ook een installatie service aan voor de wijnklimaatkasten. Wij hebben verschillende monteurs bij ons in dienst die u kunnen helpen bij het inmeten, inbouwen en installeren van de wijnkoelkasten. Onze monteurs zijn al jaren actief met het installeren van huishoudelijke apparaten in keukens en beschikken dus over enorm veel ervaring. Ook bij hen staat persoonlijke service voorop.

Bent u op zoek naar een partij die u kan helpen bij het inmeten, inbouwen en installeren van een wijnkoelkast? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en we bespreken graag de mogelijkheden met u!

Garantie

De producten die Mijn-Wijnkoelkast verkoopt zijn ontwikkeld en geproduceerd met de hoogst mogelijke zorgvuldigheid en aandacht. Mijn-Wijnkoelkast vindt het van groot belang dat de producten voldoen aan specifieke eisen en kwaliteit. Naast de garantie en service die wij bieden, bieden wij ook gebiedsbescherming van onze producten aan. Onze wijnkoelkasten zullen niet in elke winkel en/of website te koop zijn. U zult dus gegarandeerd een exclusieve wijnkoelkast in huis hebben!

Op al onze producten zit een minimale standaard fabrieksgarantie van 2 jaar. Per merk wijnkoelkast kan vervolgens de fabrieksgarantie en service voorwaarden verschillen. Hieronder vindt u een overzicht met de fabrieksgarantie en service per merk. Schroom bij eventuele vragen of onduidelijkheden absoluut niet om contact met ons op te nemen! Wij staan u graag te woord over de garantie en services voorwaarden van onze producten. 

AEG

AEG produceert hoogwaardige huishoudelijke apparaten die zijn gebouwd om lang mee te gaan en die standaard worden geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie tegen fabricagefouten en defecten die optreden tijdens deze garantieperiode. De servicedienst van AEG zal dit op verzoek altijd proberen te herstellen. Ook buiten de 2 jaar fabrieksgarantie zal het serviceteam van AEG garant staan voor een eventueel herstel van uw wijnkoelkast. Na deze 2 jaar zullen er echter wel kosten in rekening worden gebracht. Het bedrag zal afhankelijk zijn van de aard van het probleem, het type wijnkoelkast en de locatie waar de wijnkoelkast staat. Vraag bij eventuele behoefte aan service voor een wijnkoelkast naar de opties bij Mijn-Wijnkoelkast of bekijk de service en garantievoorwaarden van AEG. 

Boretti

Op alle wijnkoelkasten van Boretti zit een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar. Boretti garandeert tot 2 naar na aankoop de kwaliteit van hun producten. Mocht er zich een probleem voordoen dan geeft Boretti B.V. een aantal zekerheden waarop u, indien nodig, een beroep kunt doen.

De termijn gaat in op de dag van levering en kan alleen worden verleend na overlegging van de aankoopbon of factuur van het product. Bewaar deze goed. We raden u aan om voor de zekerheid ook een digitale scan op te slaan. De garantietermijn wordt niet verlengd na reparatiewerkzaamheden. Is het echter noodzakelijk om een apparaat geheel te vervangen in het kader van de garantie, dan gaat een nieuwe garantietermijn in.

Na de standaard garantietermijn van de Boretti wijnkoelkasten, hanteert Mijn-Wijnkoelkast bij de Boretti wijnkoelkasten een coulanceregeling. 
De coulanceregeling wordt op basis van de op dat moment geldende brochure adviesprijs berekend. De coulanceregeling zal plaatsvinden op basis van het serviceteam van Boretti. Mail, bel of Whatsapp ons bij meer informatie over de service en garantie van Boretti wijnkoelkasten of bekijk de Boretti service en garantievoorwaarden. 

Climadiff

Bij aankoop van een Climadiff wijnklimaatkast ontvangt u standaard 2 jaar volledige garantie.¬†Tijdens deze periode van 24 maanden na aankoopdatum op de originele nota van de 1e koper wordt voor serviceverlening ten aanzien van gevallen, die onder deze garantiebepalingen vallen, niets in rekening gebracht. Let hierbij op; indien het een storing betreft, welke het gevolg is van een materiaal ‚Äď en/of constructiefouten, heeft u recht op kosteloos herstel. Storingen die ontstaan zijn door eigen gebruik, vallen dus niet onder deze garantie!¬†

Mochten er na 2 jaar problemen voorkomen bij uw wijnkoelkast, dan vragen wij u om ons te mailen, bellen of whatsappen. Wij kijken namelijk graag of we alsnog wat voor u kunnen betekenen op het gebied van het repareren van uw Climadiff wijnklimaatkast.

Dometic

Op alle wijnkoelkasten van Dometic zit een¬†standaard fabrieksgarantie van 2 jaar. Dometic verleent 24 maanden garantie op de in de aankoopnota vermelde producten, gerekend vanaf de koopdatum. Indien zich binnen deze periode een storing voordoet, welke het gevolg is van een materiaal ‚Äď en/of constructiefouten, heeft u recht op kosteloos herstel.

Daarnaast verleent Dometic 12 maanden garantie op de door haar servicedienst uitgevoerde herstelwerkzaamheden en het daarbij nieuw aangebrachte materiaal, gerekend vanaf de hersteldatum. Indien zich in deze periode een storing voordoet, welke het gevolg is van de herstelwerkzaamheden of het daarbij nieuw aangebrachte materiaal, dan heeft u recht op kosteloos herstel.

Mocht u gebruik willen maken van de service en garantie van een Dometic product, dan vragen wij u vriendelijke om dit te melden aan ons. Wij zullen vervolgens contact leggen met Dometic om deze aanvraag in gang te zetten. Daarnaast kunt u dit ook zelf doen. U dient het RMA-formulier in te vullen via de website van Dometic. U kunt het RMA-formulier van Dometic hier vinden!

Dunavox

Bij Dunavox staat het waarborgen van de kwaliteit van de producten voorop. Op alle wijnkoelkasten van Dunavox zit dan ook een standaard fabrieksgarantie van 3 jaar. Binnen deze 3 jaar bent u verzekerd van gratis service van een speciaal onderhoudsteam speciaal voor Dunavox wijnkoelkasten. Ook wanneer u niet tevreden bent over uw wijnkoelkast in de eerste 6 maanden, staan wij graag klaar met Dunavox om te kijken of we de wijnkoelkast kunnen omruilen voor een nieuwe of een andere variant. Op deze manier hopen wij altijd met een passende oplossing te komen, omdat uw tevredenheid voorop staat.

Daarnaast garanderen wij bij alle Dunavox wijnkoelkasten een 24 maanden all-in service, inclusief voorrij- en andere kosten. Mocht er iets defect zijn of iets van de wijnkoelkast niet naar behoren functioneren, dan zal ons speciale onderhoudsteam dit voor u gaan repareren. Mocht het repareren niet lukken, zullen wij altijd een nieuwe wijnkoelkast meenemen en plaatsen.

Mijn-Wijnkoelkast is daarnaast certified partner van Dunavox. Samen met Dunavox willen wij laten zien dat Dunavox voorop staat in de ontwikkeling van de wijnkoelkasten. De producten voldoen aan de hoogste eisen en daarnaast bevatten ze de nieuwste onderdelen. Dunavox heeft daarom samen met Mijn-Wijnkoelkast gekozen om het merk te vertegenwoordigen op de Nederlandse online consumentenmarkt. Deze samenwerking is opgebouwd voor lange termijn en samen willen wij laten zien dat de Dunavox producten één van de mooiste wijnkoelkasten van de markt zijn.

Mochten er binnen de eerste 3 jaar problemen voorkomen bij uw wijnkoelkast, dan vragen wij u om ons te mailen, bellen of whatsappen. Wij kijken namelijk graag of we wat voor u kunnen betekenen op het gebied van het repareren en/of vervangen van uw Dunavox wijnklimaatkast. Mocht u een serviceaanvraag willen indienen, dan kan dit ook via ons. Daarnaast is dit uiteraard ook mogelijk via de eigen website van Dunavox NL. Schroom niet om met ons hierover contact op te nemen.

Gaggenau

Bij Gaggenau hebben ze een obsessie voor perfectie. Alle wijnklimaatkasten van Gaggenau worden met de hand gemaakt en daarnaast worden ze aan drie keer zoveel kwaliteitscontroles onderworpen als producten van andere merken.

De service van Gaggenau is daarnaast net zo fijn. Bij alle Gaggenau wijnklimaatkasten zit standaard een fabrieksgarantie van 2 jaar. Mocht er wat mis zijn met u wijnklimaatkast binnen de 2 jaar dan zal het serviceteam van Gaggenau klaar staan voor u. Ook buiten de 2 jaar zal het serviceteam van Gaggenau klaar staan. Hier kunnen wel eventuele kosten voor in rekening gebracht worden. De hoge verwachtingen die u van uw apparaat hebt, gelden ook voor de Gaggenau-expert die bij u thuis komt om het te onderhouden. Het serviceteam zal dan ook pas vertrekken als het probleem verholpen is (of als het niet op te lossen is). 

Mocht u een afspraak willen maken voor een servicebeurt voor uw Gaggenau wijnklimaatkast, mail, bel of whatsapp Mijn-Wijnkoelkast of neem contact op met de service afdeling van Gaggenau.  

Liebherr

Liebherr is al ruim 60 jaar de specialist op het gebied van koelkasten en wijnkoelkasten. Naast de hoge kwaliteit en luxe uitstraling van Liebherr producten kunt u rekenen op uitstekende garantie. De Liebherr wijnkoelkasten hebben standaard een fabrieksgarantie van 2 jaar met de optie om dit met nog eens 5 jaar te verlengen. Dit komt uit op een fabrieksgarantie van 7 jaar. 

Alle wijnkoelkasten van Liebherr komen in aanmerking voor deze 7 jaar zekerheid en garantie. Zoals beschreven heeft u standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Om in aanmerking te komen voor de extra 5 jaar garantie en in totaal dus 7 jaar, hoeft u slechts 1 handeling te verrichten. Het enige wat u moet doen is het registreren van de Liebherr wijnkast binnen 6 maanden na aanschaf van de wijnkoelkast. Dit registreren is geheel kosteloos en kost slechts enkele minuten. Mocht er van het 3e jaar tot het 7e jaar naar aankoopdatum een storing optreden, dan betaalt u niet voor de onderdelen en het arbeidsloon. U betaalt uitsluitend de voorrijkosten. 

Bekijk de Liebherr website voor het registeren van de 7 jaar garantie van uw Liebherr wijnkoelkast!

Temptech 

Temptech is een Noors bedrijf, wat is opgericht in 2004. Temptech is de grootste producent en leverancier van wijnkoelkasten in Scandinavi√ę. Temptech is gekozen door veel van de meest bekende Noorse restaurants, wijn verzamelaars en importeurs. Het staat bekend om zijn mooie design en hoge kwaliteit!

De Temptech wijnkoelkasten zijn voorzien van een fabrieksgarantie van 2 jaar. Als een van de weinige merken ontwikkelt Temptech namelijk zijn eigen producten en maken ze gebruik van compressoren die speciaal gemaakt zijn voor wijnklimaatkasten, waardoor ze veel minder geluid maken en trillingen veroorzaken. 

Mochten er na 2 jaar problemen voorkomen bij uw wijnkoelkast, dan vragen wij u om ons te mailen, bellen of whatsappen. Wij kijken namelijk graag of we wat voor u kunnen betekenen op het gebied van het repareren van uw Temptech wijnklimaatkast. 

Wat valt er niet onder de garantie?

Storingen welke voorkomen uit gebruikers fouten vallen niet onder garantie. Bij het verkeerd aansluiten van de wijnkoelkast en de daarbij oplopende schade valt niet onder garantie. Ook de noodzakelijke verluchting van inbouw toestellen moet gerespecteerd worden, zo niet dan vervalt de garantie. We adviseren dan ook om het inbouwen van de wijnkoelkast te laten doen door een erkende installateur of keukendealer. Ook kunnen wij u helpen met het inbouwen van de wijnkoelkast.  Twijfelt u aan een installateur of keukendealer, schroom dan niet om ons om advies te vragen! 

Vragen

Heeft u ondanks alles nog ergens vragen of onduidelijkheden over? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via¬†info@mijn-wijnkoelkast.nl¬†of bel of Whatsapp ons op 085 ‚Äď 00 41 080. Onze experts van Mijn-Wijnkoelkast staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!¬†

Horstlaan 24, 2411 WE Bodegraven (Geen bezoekadres);
Telefoonnummer: 085 - 00 41 080
Bereikbaar: Maandag t/m zaterdag van 09:00 uur - 18:00 uur, Zo 12:00 - 17:00 uur
E-mailadres: info@mijn-wijnkoelkast.nl 
KvK-nummer: 77166108
Btw-identificatienummer: NL003157268B35