Doorgaan naar inhoud
NU: 6 Flessen Italiaanse wijn bij je bestelling! 🤌
NU: 6 Flessen Italiaanse wijn bij je bestelling! 🤌

Retourneren

Op deze pagina vindt u meer informatie over het retourbeleid van Mijn-Wijnkoelkast.

Retourbeleid

Uiteraard heeft u de mogelijkheid om uw bestelling na ontvangst te retourneren. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Vervolgens heeft u na annulering nog eens 14 dagen om het product retour te sturen. Na ontvangst van het retour gestuurde product(en), krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour van uw huis naar ons retouradres zijn voor eigen rekening. Wanneer u een wijnkoelkast wilt retourneren, dan hoeft u het product niet zelf terug te sturen. Om de kwaliteit van de wijnkoelkast te blijven waarborgen, zullen wij de wijnkoelkast weer komen ophalen bij het bezorgadres. De kosten voor het retourhalen van de wijnkoelkast bij het bezorgadres is voor uw eigen rekening. De kosten hiervan bedragen €75 voor een wijnkoelkast onder de 60 kg en €90 voor een wijnkoelkast boven de 60 kg. Wij zullen deze kosten van het aankoopbedrag af halen. Indien u gebruik maakt van het retourneren (herroepingsrecht), zal het product(en) met alle geleverde toebehoren en- indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.  

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mijn-wijnkoelkast.nl. Stuur een mail met hierin de volgende gegevens: het ordernummer en het artikel wat u retour wil sturen. Wij zullen vervolgens bevestigen dat u het product(en) kunt retourneren. Deze bevestiging zal daarnaast informatie bevatten over het retouradres voor uw bestelling. Zoals eerder vermeldt zullen de verzendkosten voor het retour zenden voor eigen rekening zijn.

LET OP: Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Beschadigingen aan product of verpakkingen kunnen als waardevermindering van het product aan u doorberekend worden. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Terugbetalingsbeleid

Wij zullen vervolgens na ontvangst van het geretourneerde product(en) z.s.m. (uiterlijk binnen 5 werkdagen) het verschuldigde orderbedrag terugstorten op uw bankrekening mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

LET OP: als we een geretourneerd product ontvangen waarvan wij vinden dat het niet voldoet aan de voorwaarden van het retourneren zullen wij contact met u opnemen om de voortgang te bespreken. Mijn-Wijnkoelkast behoudt zich het recht voor om de waarde van beschadigde geretourneerde artikelen in mindering van het retourbedrag te brengen indien een artikel in gebruikte of beschadigde staat is geretourneerd.

Uitzonderingen retourneren

Producten die voldoen aan een of meer van de volgende punten kunnen niet geretourneerd worden: 

1. Bij verzegelde producten, die vallen onder hygiëne of gezondheidrisicoproducten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
2. Die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
3. Die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
4. Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
5. Die snel kunnen bederven of verouderen;
6. Waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
7. Voor losse kranten en tijdschriften;
8. Voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken. 

Klachten

Heeft u klachten over een product of dienst van Mijn-Wijnkoelkast? Dan verwijzen wij u graag door naar de klachtenpagina

Vragen

Heeft u ondanks alles nog ergens vragen of onduidelijkheden over? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via info@mijn-wijnkoelkast.nl of bel of Whatsapp ons op 085 – 00 41 080. Onze experts van Mijn-Wijnkoelkast staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!