Doorgaan naar inhoud

| Retourneren

Op deze pagina vindt u meer informatie over het retourbeleid van Mijn-Wijnkoelkast.

Retourbeleid

Uiteraard heeft u de mogelijkheid om uw bestelling na ontvangst te retourneren. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Vervolgens heeft u na annulering nog eens 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons retouradres zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mijn-wijnkoelkast.nl.  

LET OP: Wij adviseren u om het pakket met een verzendservice met track & trace te verzenden. Mijn-Wijnkoelkast.nl is niet verantwoordelijk voor het beschadigen of kwijtraken van retourzendingen.

Terugbetalingsbeleid

Wij zullen vervolgens na ontvangst van het geretourneerde product(en) z.s.m. (uiterlijk binnen 14 dagen) het verschuldigde orderbedrag terugstorten op uw bankrekening mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

Uitzonderingen retourneren

Producten die voldoen aan een of meer van de volgende punten kunnen niet geretourneerd worden: 

1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
2. Die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
3. Die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
4. Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
5. Die snel kunnen bederven of verouderen;
6. Waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
7. Voor losse kranten en tijdschriften;
8. Voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken. 

Klachten

Heeft u klachten over een product of dienst van Mijn-Wijnkoelkast? Dan verwijzen wij u graag door naar de klachtenpagina

Vragen

Heeft u ondanks alles nog ergens vragen of onduidelijkheden over? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via info@mijn-wijnkoelkast.nl of bel of Whatsapp ons op 085 – 00 41 080. Onze experts van Mijn-Wijnkoelkast staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!