Doorgaan naar inhoud

Waarom kiezen voor Mijn-Wijnkoelkast?

Als eerste van harte welkom op onze website. Ontzettend leuk dat u onze website bezoekt en opzoek bent naar de ideale wijnkoelkast

Wij zijn een organisatie waarbij de klant altijd op de eerste plaats staat. Bij alles wat wij doen, staan uw wensen en behoeften centraal. Wij streven dan ook absoluut naar een 100% tevredenheid voor onze klanten. Geen enkele vraag of opmerking is voor ons gek, raar of vreemd. Wij willen dat het een feestje is bij ons op de website en dat u het vertrouwen krijgt dat u bij ons goed zit. Benieuwd wat klanten voor u vinden van Mijn-Wijnkoelkast? Bekijk dan de recensies op onze Webwinkelkeur pagina! 

Naast de recensies van onze klanten, doen wij er zelf ook alles aan om ervoor te zorgen dat u kiest voor Mijn-Wijnkoelkast. Dit doen wij aan de hand van enkele principes: 

  1. Op al onze producten zit een standaard fabrieksgarantie van 2-8 jaar. Wij vinden het waarborgen van de kwaliteit van onze producten erg belangrijk. Daarom garanderen wij altijd een standaard fabrieksgarantie van 2-8 jaar, afhankelijk van het merk. Bij de Dunavox wijnkoelkasten garanderen wij zelfs de eerste 24 maanden een volledige garantie, inclusief een 6 maanden omruil garantie. Mocht uw wijnkoelkast dus defect zijn of niet naar behoren functioneren, dan komen wij altijd met een passende oplossing.
  2. Wij beschikken over een persoonlijke en deskundige service en daarnaast streven wij altijd naar een 100% tevredenheid van onze klanten. Om dit te waarborgen, besteden wij veel tijd aan onze klantenservice. U kunt bij ons altijd terecht voor al uw vragen en daarnaast staat onze klantenservice altijd klaar om u van gratis advies te voorzien! Een persoonlijke benadering is dan ook iets wat hoog in het vaandel staat bij ons! 
  3. Binnen Mijn-Wijnkoelkast hechten wij veel waarde aan een professionele levering van uw product(en). Bij alle Dunavox en Temptech wijnklimaatkasten beschikken wij over ons eigen transporteur team, en ook voor de overige wijnklimaatkasten hebben wij nauwe samenwerkingen met de transporteurs. U wordt altijd op de hoogte gehouden van de bezorging van uw product(en) en daarnaast kunt u ook altijd uw gewenste bezorgdag doorgeven! 
  4. Binnen Mijn-Wijnkoelkast.nl beschikken wij over een brede en grote voorraad wijnklimaatkasten. Door de goede samenwerkingen die wij hebben opgebouwd met onze leveranciers, beschikken wij over een breed uniek scala aan wijnklimaatkasten. Op deze manier hopen wij u altijd te voorzien van de wijnklimaatkast die bij u past! Staat het model wat u zoekt er niet tussen? Neem dan zeker contact met ons op om te kijken wat wij kunnen betekenen voor u! 
  5. Retourneren is eenvoudig bij Mijn-Wijnkoelkast.nl. Bij ons heeft u 14 dagen de tijd om een product retour te zenden. Neem voor het retourneren u product(en) contact op met de klantenservice. Wanneer het geretourneerde product is ontvangen, storten wij direct uw aankoopbedrag terug op uw rekening. Uiteraard horen wij graag wat de reden van het retourneren, zodat wij onze service continue kunnen verbeteren. 

Wij hopen door deze 5-tal principes te hanteren, u ervan te kunnen overtuigen dat u bij Mijn-Wijnkoelkast altijd goed zit. Toch nog vragen over bepaalde dingen? Schroom dan absoluut niet om contact met ons op te nemen en wij beantwoorden graag uw vragen! Wij staan ook altijd open voor feedback, zodat wij onze service continue kunnen blijven verbeteren en aanpassen.