Doorgaan naar inhoud
🌞 Vakantiegeld deals: Tot en met 30 juni > 💸
🌞 Vakantiegeld deals: Tot en met 30 juni > 💸

Merken

Samenwerkingen Mijn-Wijnkoelkast

Mijn-Wijnkoelkast is al een geruime tijd een betrouwbaar platform voor het kopen van de ideale wijnkoelkast. Als organisatie doen wij er alles aan om samen met diverse partners een betrouwbare en lange termijn relatie op te bouwen. Als organisatie vinden wij dit onwijs belangrijk om op deze manier de beste garanties en voorwaarden te kunnen waarborgen voor onze klanten. Op deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende merken wijnklimaatkasten die wij aanbieden op onze website. 

Boretti

Al ruim 20 jaar staat het Italiaanse merk Boretti synoniem voor innovatieve technieken en eenvoud in gebruik van keukenapparatuur. Met een culinaire visie op de Italiaanse levenswijze streeft het professionele bedrijf naar kwaliteit, techniek, en design. Boretti heeft een grote collectie van verschillende keukenapparatuur. Naast wijnkoelkasten verkopen ze ook barbecues, ovens, afzuigkappen, fornuizen en noem het maar op. De collectie van Boretti wordt ontworpen in Italië en geproduceerd door Italiaanse familiebedrijven. Dit zorgt ervoor dat Boretti zichzelf vertoont met uitstekende kwaliteit. De smaak van Italianen, de passie waarmee ze in het leven staan en de toonaangevende rol waar kwalitatief Italiaans design een grote rol speelt zijn kernwaarden die Boretti uitdraagt in al haar producten. Viva l’Italia dus! 

 

Boretti logo wijnkoelkasten

Dunavox

Dunavox is al jaren één van de meest wereldwijde innovatieve producenten van wijnkoelkasten. Het merk heeft een duidelijke visie, transparante organisatie en een krachtig verkoop- en servicenetwerk. Het merk staat garant voor de beste service en onderdelen en heeft daarnaast een breed assortiment van hoogwaardige wijnkasten. Het merk heeft onder andere vrijstaande, inbouw of tussenbouw modellen wijnklimaatkasten in het assortiment. Het merk is continue bezig met het verbeteren van de processen en de producten. Daarnaast staat het merk garant voor 3 jaar fabrieksgarantie en heeft het de beschikking over een eigen onderhoudsteam die actief is door heel Europa. Met Dunavox haalt u dus kwaliteit in huis!

Dunavox wijnkoelkast

Dometic

Het verhaal achter het ontstaan van Dometic is een hele unieke en bijzondere.  Dometic is meer dan 100 jaar geleden ontstaan uit het feit om het leven onderweg zo comfortabel mogelijk te maken. Het bedrijf is begonnen met het verkopen van campers, caravans of boten, waarbij Dometic zich richtte op producten die voorzien in essentiële behoeften van het onderweg zijn. Vanuit deze essentie is het ontwerpen van een koelkast ontstaan, wat vervolgens resulteerde in een luxe behoefte voor onderweg; de wijnkoelkast. De wijnkoelkasten van Dometic zijn dan ook compact, modern, eenvoudig bedienbaar en voorzien van standaard ''Ikea afmetingen''. Doordat de behoeften van onderweg zijn continue veranderd en zich aanpast aan de huidige leefsituatie, zijn de producten van Dometic ook constant vernieuwend. Alle veranderingen zijn dan ook altijd met de gedachte: ''Mobile Living Made Easy''.

Wijnkoelkasten Dometic 

Temptech

Temptech is van Noorse afkomst en is het grootste huishoudelijke bedrijf in Noorwegen. Hun focus ligt onder andere op wijnkoelkasten. Ze begonnen in 2004 en nu met meer dan 16 jaar ervaring en meer dan 75 verschillende wijnkoelkasten worden zij beschouwd als de Noorse wijnkoelkast specialisten. Het hoofdkantoor en magazijn zijn gevestigd in Stokke. Alle producten zijn daar ontworpen en ontwikkeld en vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde componenten. Geen enkel andere leverancier kan zoveel verschillende wijnkoelkast modellen aanbieden als zij. Met tientallen verschillende wijnkoelkasten in verschillende prijsklasse, kleuren, maten en capaciteiten heeft Temptech altijd iets waar u naar op zoek bent! Temptech kan dus beschouwd worden als de echte expert in wijnkoelkasten die zorgt voor de juiste opslag van de wijn.

Temptech logo wijnklimaatkast

Liebherr

Liebherr is één van de bekendste merken op het gebied van huishoudelijke apparaten, met onder andere de wijnkoelkast. Liebherr is voortdurend opzoek naar nieuwe oplossingen voor meer koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. De wijnkoelkasten zijn dan ook van hoogwaardige materialen en tot in de detail afgewerkt. Daarnaast zijn de modellen modern en beschikken ze over nauwkeurige elektronische besturingen met een milieuvriendelijk productieproces. Liebherr heeft meerdere modellen wijnklimaatkasten die de beschikking hebben over energielabel A+++, zowel inbouw als vrijstaand. 

 

Liebherr logo wijnkoelkasten

 

AEG

AEG, het bekende Duitse bedrijf die al in 1883 werd opgericht. Ze staan voor uitdaging en proberen alles in te zetten om de verwachtingen van hun hoog kwalitatieve apparaten telkens opnieuw uit te dragen. Ze bieden graag innovaties die u een ultiem gevoel van meesterschap in uw keuken en huis geven. Innovatie staat centraal bij alles wat AEG doet centraal. Het is de drijvende kracht achter hun meest bekende uitvindingen voor huishoudelijke producten, van het creëren van de eerste elektrische koelkast tot de eerste warmtepomptechnologie. Ook met wijnkoelkasten zijn AEG professionals. Ze hebben namelijk een collectie wijnklimaatkasten die beschikken over de hoogste kwaliteit. 

 

AEG keukenapparatuur

Gaggenau

Gaggenau Hausgeräte, een van het oudste huishoudelijke bedrijf ooit. Het bedrijf werd in 1683 opgericht in ‘the black forest’ in Duitsland door Louis William. In het jaar 1880 werd het bedrijf erg succesvol. Ze produceerde reclameborden voor grote bedrijven als Maggi en Stollwerck. In 1956 werden de eerste inbouwapparaten op de markt gebracht. De oven, de kookplaat en de ventilatie apparatuur werden allemaal door Gaggenau voor het eerst op de markt gebracht. Toen streefde het bedrijf al naar kwaliteit en professionaliteit. En dit is terug te zien, want op de dag van vandaag biedt Gaggenau producten aan die van hoog kwaliteit zijn, waaronder wijnkoelkasten. De wijnklimaatkasten van Gaggenau beschikken altijd over de nieuwste technologieën en Gaggenau staat er ook bekend om dat zij dit blijven innoveren en verder gaan dan de norm.

Het centrum voor al uw keukens | Keuken-centrum Utrecht

Climadiff

Climadiff is een merk dat is geboren uit liefde voor wijn. Het bedrijf is gepassioneerd voor wijn en helpt door middel van hun Climadiff wijnkoelkasten dagelijkse duizenden mensen om hun wijn in perfecte omstandigheden te bewaren en te serveren. Climadiff wordt dan ook wel gezien als dé specialist in Frankrijk voor wijnkelders en wijnklimaatkasten. Het is de passie voor wijn die Climadiff elke dag drijft en die hen in staat stelt om de nummer één wijnkelderfabrikant in Frankrijk te zijn en te verkocht worden in meer dan 30 landen over de hele wereld. Climadiff voorziet hun wijnklimaatkasten en wijnbewaarkasten van de meest geschikte technologie om uw wijn de beste bewaar-, bewaar- en verouderingsomstandigheden te bieden. Zo onthult het al zijn intensiteit en finesse wanneer het wordt geproefd. Onduidelijkheid, stabiliteit, vochtigheid, alles is doordacht, ontworpen en vervaardigd om u het beste te bieden voor uw flessen.

Climadiff wijnkoelkast

Le Chai

Le Chai levert ruim meer dan 5 jaar met een opmerkelijke overtuiging een breed scala aan wijnkoelkasten van topkwaliteit. Het merk breidt gestaag haar assortiment inbouw- en vrijstaande modellen uit. Op dit moment heeft het merk ruim 65 verschillende toestellen wijnkoelkasten. Le Chai besteedt daarnaast veel tijd en aandacht aan het voortdurend verbeteren van de energieklassen uit respect voor het milieu. Eerbied voor de wijn blijkt uit de manier waarop Le Chai antwoord biedt aan specifieke behoeften door aangepaste modellen aan te bieden voor veroudering, bewaring of op serveertemperatuur brengen van dierbare wijncollecties. Voor duurzaamheid staat Le Chai dus altijd voorop!

Wijnkast Le Chai

Vestfrost Solutions

Vestfrost is van Deense afkomst en werd bijna 60 jaar geleden, in 1963, opgericht met de visie: de beste zijn op het gebied van koelkasten, wijnkoelkasten en diepvriezers. Hoge milieunormen zijn bij Vestfrost Solutions altijd het speerpunt geweest. Er worden tal van initiatieven gehanteerd om de kosten van productgebruik te verminderen en om milieueffecten te minimaliseren. Daarnaast was Vestforst Solutions één van de eerste fabrikanten om gebruik te maken van natuurlijke en milieuvriendelijke koelmiddelen die vrij zijn van gas en zonder invloed op uitbarsting van de ozon. Een wijnkoelkast van Vestfrost Solutions is dus niet alleen een wijnkoelkast van hoge kwaliteit, maar ook een investering voor jaren! Een langere levensduur van de producten geven niet alleen een betere prijs- kwaliteit verhouding, maar ook het milieueffect wordt aanzienlijk verminderd. 

Wijnkoelkasten Vestfrost