Doorgaan naar inhoud
🌞 Vakantiegeld deals: Tot en met 30 juni > 💸
🌞 Vakantiegeld deals: Tot en met 30 juni > 💸

Wijnkoelkast in droomkeuken

U heeft u droomkeuken gekocht bij een keukendealer, maar er mist nog een wijnkoelkast? Geen zorgen, wij overleggen graag met uw keukendealer voor alle mogelijkheden.

Binnen Mijn-Wijnkoelkast hebben wij vaker te maken met klanten die een nieuwe keuken kopen. Deze klanten hebben vaak al een eigen keukendealer die voor hen de keuken heeft ontworpen. Dit vormt echter geen enkel probleem om alsnog de ideale wijnkoelkast te integreren in deze droomkeuken. Door onze ervaring en expertise hebben wij al jarenlange ervaringen met het overleggen met een keukendealer. Aan de hand van inbouwtekeningen van de inbouw wijnkoelkasten, kunnen deze altijd geïntegreerd worden in de keuken. Laat u dus zeker niet tegenhouden voor het kopen van een wijnklimaatkast als uw keuken al ontworpen is door een keukendealer. Bekijk de wijnkoelkasten in ons assortiment voor de mogelijkheden!

Maak een gratis afspraak voor een online adviesgesprek.

Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en schakelen graag met uw keukendealer om de ideale wijnkast te integreren in uw droomkeuken! Neem vrijblijvend contact met ons op, laat weten waar u naar op zoek bent, en wij zullen schakelen met de keukendealer! Uiteraard kunt u ons ook bellen op 085 - 004 10 80 of mailen naar info@mijn-wijnkoelkast.nl