Doorgaan naar inhoud

Scoperta di Vino

Bij Scoperta di Vino draait alles om mijn passie voor Italië in al zijn pracht en praal! Ik ben René van Luenen, de trotse eigenaar van Scoperta di Vino, en ik kan je vertellen dat mijn liefde voor dit betoverende land diep geworteld is. Jaarlijks trek ik naar Italië, op een avontuurlijke zoektocht naar verborgen schatten bij de kleine wijnboeren.

Het is een ware passie van me om de authentieke, onontdekte wijnen te vinden die de ziel van Italië weerspiegelen. Het land, doordrenkt van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid, biedt een schat aan smaken en aroma's die ik graag met je deel.

Bij Scoperta di Vino nodigen we je uit om deze unieke reis met ons te maken en de magie van Italiaanse wijn te ontdekken. Onze exclusieve collectie omvat de meest voortreffelijke exemplaren uit alle hoeken van Italië, van de zonovergoten wijngaarden in het zuiden tot de weelderige landschappen van Piemonte. Elke fles vertelt zijn eigen verhaal, geweven met liefde en toewijding door de getalenteerde wijnmakers die de Italiaanse wijntraditie levend houden.

Maar onze diensten gaan verder dan alleen het aanbieden van wijn. We kunnen ook op maat gemaakte relatiegeschenken regelen, perfect voor het verrassen van zakelijke partners of speciale klanten. Daarnaast bieden we een scala aan unieke ervaringen, waaronder wijnproeverijen, wijnworkshops en zelfs workshops in het kunstzinnige sabreren. Of het nu op locatie is of bij ons bedrijf, wij staan klaar om je te verwelkomen en je onder te dompelen in de wereld van Italiaanse wijn.

Dus kom mee op mijn reis door Italië en ontdek samen met mij de verborgen pareltjes die deze prachtige wijngaarden te bieden hebben. Ik kan niet wachten om mijn passie met jullie te delen!

Heeft u interesse in het vullen van uw wijnkoelkast door Scoperta di Vino? Laat het ons dan weten of bezoek www.scopertadivino.nl