Doorgaan naar inhoud
NU: 6 Flessen Italiaanse wijn bij je bestelling! ūü§Ć
NU: 6 Flessen Italiaanse wijn bij je bestelling! ūü§Ć

Onze partners

Als ondernemers kunnen we niet succesvol zijn zonder goede partners en bevriende ondernemers. Wij geloven in krachten bundelen en samenwerken. Daarnaast willen we graag kennis en ervaringen delen met ondernemers die even ambitieus en nieuwsgierig zijn als wij. Hieronder hebben wij onze partners in het zonnetje gezet. Doe uzelf een plezier en neem ook eens een kijkje bij een van deze ondernemers en bedrijven.

Mijn-Barbeque

Mijn-Barbeque is dé BBQ Specialist op het gebied van barbecues en BBQ accessoires. Het zusterbedrijf van Mijn-Wijnkoelkast heeft een ruim aanbod in bbq's en bbq accessoires en zij staan altijd klaar met persoonlijke service. Mijn-Barbeque helpt u graag met het vinden van de ideale BBQ!

Barbecue kopen

Scoperta Da Vino

Welkom bij Scoperta di Vino!
 
Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve Italiaanse kwaliteitswijnen. Van heerlijke Prosecco’s tot smaakvolle witte en rode wijnen. En vergeet ook onze geweldige dessert wijnen niet, bijvoorbeeld de Moscato d’Asti. Neem maar eens een kijkje op onze website. We hebben heel wat moois te bieden op onze website; www.scopertadivino.nl 

Bent u op zoek naar een leuke wijn of sabreer workshop of wilt u een wijnproeverij organiseren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen kunnen we kijken hoe we er een gezellige feest van kunnen maken. Bel of WhatsApp naar René van Luenen +316 24208661 of stuur een mail naar info@scopertadivino.nl
 
Wilt u een wijnproeverij van Scoperta di Vino bijwonen? Kijk dan op onze website voor de eerstvolgende datum. De proeverijen zijn gratis toegankelijk. 

Wijn kopen Mijn-Wijnkoelkast

Koeltafels.nl

Laad je apparaten op, speel muziek af met de ingebouwde bluetooth speakers en voorzie je vrienden van koude hapjes en drankjes. De salontafel van Koeltafels.nl maakt het allemaal mogelijk. Bekijk snel deze toffe multifunctionele tafel op hun website!

Spot Interieur

Altijd op zoek naar de mooiste woonaccessoires voor in huis. Zodat jouw huis de fijnste plek wordt die er bestaat. En al die woonaccessoires¬†verkoopt Spot¬†Interieur in hun webshop!¬†Wil je ge√Įnspireerd worden op het gebied van kleur,¬†materiaalgebruik, indeling of het gebruik van woonaccessoires en/of meubels.¬†Spot Interieur helpt je graag. Zij nemen je stapsgewijs mee door hun idee√ęn!¬† Bekijk hun website snel op www.spotinterieur.nl of volg hun op Instagram.¬†

Partner Spot Interieur Mijn-Wijnkoelkast

Gouwemeubel

Op zoek naar meubelen met een goed zitcomfort en uitstekende kwaliteit zoals stoelen, tafels, kasten, fauteuils en banken? Gouwe Meubel heeft een divers assortiment voor een brede doelgroep. Gouwe Meubel is een meubelzaak die inmiddels al jaar 40 jaar bestaat en een begrip is in de omgeving van het Groene Hart. Bezoek www.gouwemeubel.nl voor meer informatie en een overzicht van het assortiment.

 

   Gouwemeubel Waddinxveen

Past uw merk of bedrijf ook in dit rijtje?

We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en bevriende ondernemers. Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Vermeld hierbij dat het gaat om partner te worden en geef een duidelijke reden!