Doorgaan naar inhoud
NU: 6 Flessen Italiaanse wijn bij je bestelling! 🤌
NU: 6 Flessen Italiaanse wijn bij je bestelling! 🤌

Mijn-Wijnkoelkast Bouwdepot Serivce

Bij Mijn-Wijnkoelkast houden wij van een mooie keuken of bar met een wijnkoelkast erin. Wij wensen dit iedereen toe en maken dit dan ook daarom voor iedereen mogelijk. Een bouwdepot is dan ook iets wat dit mogelijk kan maken. Op deze pagina vertellen wij u graag meer over de Mijn-Wijnkoelkast bouwdepot service. 
Temptech Wijnkoelkast

Mijn-Wijnkoelkast bouwdepot op maat

Veel van onze klanten zijn aan het verbouwen en willen daarvoor een bouwdepot aanvragen of hebben dit al gedaan. Een bouwdepot is een is een speciale rekening bij uw hypotheek waaruit u de kosten van nieuwbouw of een verbouwing betaalt. Het bouwdepot kan worden gebruikt voor het verrichten van betalingen voor facturen die zijn uitgegeven aan afgesproken bouwactiviteiten.  Een goed voorbeeld hiervan is natuurlijk een bouwdepot voor uw nieuwe of vernieuwde keuken. 

Waarom de bouwdepot van Mijn-Wijnkoelkast?

Maar waarom gebruik maken van de Mijn-Wijnkoelkast bouwdepot service? Een verbouwing of het hebben van bouwplannen is niet zomaar iets. Tijdens een verbouwing of nieuwbouw moet er aan veel dingen gedacht worden en tegelijkertijd moet er op het budget gelet worden. Doordat keukenonderdelen vaak een langere levertijd heeft, en de directe beschikbaarheid van de wijnkoelkast sterk wisselt per week, is het slim om alvast een wijnkoelkast te bestellen en deze later te laten leveren. Zo voorkomt u een onverwachte niet snelle levering van de wijnkoelkast en loopt u bijvoorbeeld geen aanbiedingen of speciale kortingsacties mis. 

Om deze redenen heeft Mijn-Wijnkoelkast de Mijn-Wijnkoelkast bouwdepot service. Zo hoeft u niet zelf deze wijnkoelkast voor te schieten met eigen geld, maar kan de wijnkoelkast betaald worden vanuit het bouwdepot. De Mijn-Wijnkoelkast bouwdepot service wordt al geruime tijd gebruikt door klanten van ons en kan ook voor u super handig en interessant zijn!

Bekijk vooraf wel even de voorwaarden van uw hypotheekverstrekker, deze zijn namelijk niet bij iedere verstrekker hetzelfde.

Hoe verloopt de aanvraag van het bouwdepot van Mijn-Wijnkoelkast?

  1. Bepaal welke wijnkoelkast of wijnbewaarkast u graag wilt bestellen voor uw nieuwe keuken of bar. 
  2. Neem contact met ons op via 085 - 004 10 80, info@mijn-wijnkoelkast, het contactformulier of de livechat op onze website. 
  3. Na het contact met elkaar zullen wij voor u een proforma factuur maken van de orderaanvraag. U kunt vervolgens deze factuur indienen of declareren bij uw bank of hypotheekverstrekker. De hoogte van deze proforma factuur is 10% van het totale orderbedrag en dient als borg.
  4. Bij het versturen van de tweede en tevens laatste factuur, wordt deze borg weer verrekend middels een persoonlijke kortingscode. U bent dus bij het gebruik van de bouwdepot service van Mijn-Wijnkoelkast nooit duurder uit dan direct bestellen en betalen op onze website! 

De bouwdepot service van Mijn-Wijnkoelkast is mogelijk op alle wijnkoelkasten. Het minimale orderbedrag van de wijnkoelkast moet wel €750 zijn. 

Heeft u nog ergens vragen over of komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! U kunt ons altijd bereiken op 085 - 004 10 80 of via info@mijn-wijnkoelkast.nl