Doorgaan naar inhoud
NU: 6 Flessen Italiaanse wijn bij je bestelling! 🤌
NU: 6 Flessen Italiaanse wijn bij je bestelling! 🤌
Wijnkoelkast Ikea

Beste wijnkoelkast inbouw IKEA keukens

Veel keukens zijn tegenwoordig gemaakt door de firma IKEA. Omdat ook veel mensen een wijnkoelkast willen inbouwen in hun keuken is een IKEA inbouw wijnkoelkast vaak iets waar mensen naar op zoek gaan. Echter verkoopt IKEA zelf geen wijnkoelkasten. Om u toch aan een wijnkoelkast inbouw ikea te helpen hebben we hieronder de opties voor u op een rij gezet als u een wijnkoelkast wilt in uw IKEA keuken!

Wijnkoelkast IKEA inbouw 60 cm

Allereerst is de maat van groot belang. IKEA keukens zijn eigenlijk altijd gemaakt in standaard keukenmaten. Dit zijn vaak onderkasten van 60 cm breed. Hierin past perfect een wijnkoelkast 60 cm breed. Het is dan wel meestal de bedoeling dat het kastje zelf ook uit de keuken wordt gehaald. De zijplanken en de achterwand van de onderkast zijn namelijk niet nodig als u een wijnkoelkast in deze nis plaatst. De wijnkoelkasten zijn meestal 59,5 cm breed en passen daarom perfect!

Bekijk hier alle wijnkoelkasten 60 cm breed >

Inbouw wijnkoelkast IKEA 40 cm

Daarnaast zijn er wat minder brede kastjes die gemiddeld 40 cm breed zijn. Hierin passen perfect wijnkoelkasten die 38 cm breed zijn. Hierdoor past de wijnkoelkast perfect in de nis die overblijft als het kastje van de keuken uit de keuken wordt gehaald. Ook hier is het namelijk zo dat de zijkanten en achterkant van de kast niet nodig zijn als er een wijnkoelkast geïnstalleerd wordt.

Bekijk hier alle wijnkoelkasten van 30 tot 40 cm breed >

Bekijk hier alle wijnkoelkasten van 15 tot 30 cm breed >

IKEA Wijnkoelkast inbouw 15 cm breed

Het kan voorkomen dat u nog een kleine nis over heeft voor een kleine wijnkoelkast. Door de standaardmaten van de IKEA keukens ontkomt u er soms niet aan dat er een klein kiertje van 15 cm overblijft. Mocht u dit op willen vullen met een wijnkoelkast inbouw ikea dan kunt u bij ons ook terecht. Met 1 rij van 6 flessen hebben we wijnkoelkasten die net iets minder breed zijn dan 15 cm waardoor deze perfect in een smalle nis van 15 cm breed passen.

Bekijk hier alle kleine wijnkoelkasten tot 15 cm breed >

Niet de IKEA inbouw wijnkoelkast die u zocht gevonden?

Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de live chat, whatsapp of via email. We helpen u graag verder.

Vorig artikel Klimaatverandering in Nederland door wijnteelt
Volgend artikel Hoe lang kun je champagne bewaren?