Doorgaan naar inhoud
NU: 6 Flessen Italiaanse wijn bij je bestelling! 🤌
NU: 6 Flessen Italiaanse wijn bij je bestelling! 🤌
Soul-41 vs. Soul-25 Verschillen

Wat is het verschil tussen de Dunavox Soul-41 en Soul-25 wijnkoelkast?

De Dunavox Soul-41 wijnkoelkast en Dunavox Soul-25 wijnkoelkast zijn beide hele mooie wijnkoelkasten en doen qua kwaliteit niet voor elkaar onder. Het verschil zit in de manier van ventileren.

De Dunavox Soul-41 moet aan de achterzijde minimaal 3, maar het liefst 5 cm ruimte hebben om lucht aan te zuigen van onder af en warme lucht af te voeren aan de bovenkant. Door dit mechanisme is de kast iets langer, maar heeft wel een veel grotere flessen capaciteit.Het mooie van de Dunavox Soul-25 is dat de ventilatie geïntegreerd is in de kast aan de voorzijde. Er hoeft dus geen rekening te worden gehouden met aan-en-afvoer van lucht. Dit gebeurt namelijk aan de voorkant, aan de onderkant en de bovenkant van de wijnkoelkast. Mocht u geen mogelijkheid hebben om de ventilatie aan de achterzijde te realiseren of houdt u niet van roosters in uw keuken; dan is dit de beste optie. Dit is een wijnkoelkast met 2 zones en heeft een capaciteit van 25 wijnflessen. De wijnklimaatkast heeft de standaard nismaat 60 cm en is voorzien van energielabel G. Bij de Dunavox DAVS-25.63DSS heeft u standaard 3 jaar fabrieksgarantie. De wijnkoelkast is voorzien van uitschuifbare, houten leggers en multi-LED binnenverlichting in de kleuren blauw, wit en oranje. De kleuren van de binnenverlichting zijn instelbaar op de kleuren blauw, wit en oranje. De houten leggers zijn uitschuifbaar.In beide gevallen willen we u graag helpen zodat de wijnkoelkast het beste bij uw wensen past. Als u uw keuze heeft gemaakt kunnen wij u voorzien van inbouwtekeningen. We kunnen ook schakelen met uw keukendealer of de aannemer die de wijnkoelkast gaan installeren.

 

We hebben naast de Soul-25 en Soul-41 zeker nog een andere Dunavox wijnkoelkast die wel bij u past als inbouw wijnkoelkast.

Vorig artikel Hoe moet een wijnkoelkast worden aangesloten?
Volgend artikel Wijnweetjes